Tillicum Beach Sunset

Oregonin rannikko on täynnä leirintäalueita, mutta harvassa paikassa pääsee telttailemaan aivan veden äärellä. Tillicum Beach on yksi näistä paikoista, ja se varataan täyteen jo talvella. Yhdestä yöstä joutui maksamaan koko viikonlopun hinnan, mutta ajattelimme sen olevan silti hintansa väärti. Olimme napanneet mukaan lettutaikinan ainekset sekä pari rasiaa tuoreita marjoja paikallisilta markkinoilta, ja suunnitelmissa oli auringonlaskun jälkeen paistella lettuja telttapaikalla. Ensin otimme kuitenkin valosta ja rannasta ilon irti.

The Oregon Coast is full of campgrounds, but only a few offer the opportunity to camp right by the water. Tillicum Beach is one of these and it might get fully booke already in winter. We had to pay for the entire weekend to spend one night there, but figured it was still worth it. We had gotten ingredients for pancakes and some fresh local berries at a farmer’s market and were gonna prepare them at our campsite after sunset. First however, we took full advantage of the evening light and the sandy beach.

Tillicum-3Tillicum-5Tillicum-4Tillicum-2Tillicum-7Tillicum-9Tillicum-8

2 thoughts on “Tillicum Beach Sunset

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s