Thanksgiving

Ensi viikonloppuna ajattelin pistäytyä GoExpo Winter -messuilla hakemassa inspiraatiota talviseen tekemiseen ja matkailuun. Sain kunnian arpoa kaksi lippua, eli raapustakaa kommenttiboksiin talven unelmakohteenne, niin arvon vastaajien kesken liput keskiviikkona 1.11.2017 kl 21. Lähetän liput voittajille suoraan sähköpostiin, eli varmistakaa että lisäätte sähköpostikenttään oman osoitteenne, se näkyy vain minulle.

Ollaan talven kynnyksellä. Ensilumi tuli ja meni, mutta eiköhän sitäkin ole onneksi tiedossa lisää. Tänä syksynä talven tulo tuntui jotenkin lohdulliselta loppukesän paahtavien seikkailujeni jäljiltä. Mikä sen parempaa kuin käpertyä sohvalle viltin alle ja unelmoida talven reissuista ja aktiviteeteista? Ihmeellisen onnenpotkun kautta pääsen pian taas matkalle, sillä vain muutaman viikon päästä lennän Anchorageen ja Seattleen viettämään kiitospäivää, eli Thanksgivingiä, ensimmäistä kertaa aika moneen vuoteen. Kuvat talvisesta Anchoragesta ja Alaska Wildlife Conservation Centeristä.

Winter is almost here. First snow here in Finland came and went, but I’m sure there’s still more to come. This year I felt somehow very comforted by the change in seasons after my scorching adventures late in summer. What could be better than crawling under a blanket and dreaming of upcoming winter adventures? Through some strange stroke of luck, I’m traveling to Anchorage and Seattle again in a couple of weeks, to spend Thanksgiving with my friends and family for the first time in many years. Pictures from wintry Anchorage and Alaska Wildlife Conservation Center.

FursNosy MooseMen in TreesRoad to SewardArctic Liner

2 thoughts on “Thanksgiving

  1. Alaska tai Colorado olisi unelmieni talvilomakohde, mutta koska tänä talvena tiedän näiden jäävän vain haaveksi, kelpaisi Ruotsin Åre tai kotimaassa vaikkapa Inari korvikkeeksi 🙂

    Like

  2. Tämän talven toivekohde olisi Suomen Lappi. Huippuvuoret on olleet yksi mun unelmakohde (sieltä talvisemmalta osastolta) jo teini-ikäisestä saakka, mutta se pysynee unelmana vielä toistaiseksi.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s