Repovesi National Park

Kuukausi sitten vietimme viikonlopun Repovedellä. Saimme vihdoin aikataulut natsaamaan ja lähdimme porukalla irtautumaan arjesta metsän siimekseen. Syksy oli silloin juuri kauneimmillaan ja unet teltassa maistuivat erityisen hyvältä. Koira taisi kuitenkin vetää pisimmän korren unitilastoissa, sillä se nukkui varmasti lähemmäs 12 tuntia yhtä soittoa. Ehkä siksi, että se on kesän aikana ominut toisen makuupussini. Laitoinkin juuri pitkän pähkäilyn jälkeen tilauksen kauan haaveilemastani talvimakuupussista sisään ja odotan innolla, että tänä talvena tulisi retkeiltyä pakkasillakin. Mutta ensin käyn tsekkaamassa Alaskan alkavan talven ensi viikonloppuna. Matkaani voi seurata Instagramissa.

PS. Tämä pieni blogi täyttää 5 vuotta 15.11. Tuntuu lähes ikuisuudelta!

A month ago we spent the weekend at Repovesi. Finally we got our schedules cleared and took off to spend some time together in the woods, far from our daily lives. Fall was at its most beautiful and sleeping in a tent was spectacularly relaxing. The dog was however our master sleeper, as she clocked in nearly 12 continuous hours of z’s. Maybe because over the summer, she’s totally hogged my other sleeping bag. After a lot of pondering, I just finally put in an order for a long sought-out winter sleeping bag and am eagerly awaiting going camping even in temperatures below freezing. But first off, I’m gonna check out early winter in Alaska next weekend. You can follow my trip on Instagram.

PS. This little blog turns 5 years old on Nov 15. Seems like a lifetime!

UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s