Pacific Explorations

PItkästä aikaa. Olin todella tauon tarpeessa. Tarvitsin taukoa netistä, kamerastani ja itseni ilmaisusta. Pidin parin kuukauden breikin, katselin vaan rauhassa maailman menoa ja täällä olen taas, aloittamassa uutta vuotta ja uusia seikkailuja. Kaivelin muistikortilta viime kesäisiä muistoja, niitä onkin kertynyt ei vain viime kesältä, mutta sitä edeltävältäkin. Nyt ajattelin ryhtyä jakamaan niitä tänne blogin arkistoon, ei vain omaksi iloksi, mutta toivottavasti myös teidänkin iloksenne. Hyvää uutta vuotta!

Long time no see. I was in dire need of a break. A break from the internet, my camera and just putting myself out there. I’ve taken a few months off to ruminate and here I am once again, trying to start off a new year and new adventures. I was digging through my memories from last summer, there have been a lot of them, not only from last year, but even the year before. Now is the time to start posting them here, not only for my own pleasure but hopefully yours as well. Happy new year!

PS. Kommentoimalla tähän postaukseen tämän vuoden reissuhaaveistasi osallistut Matka Nordic Travel Fair -messujen lippuarvontaan. Arvon yhden kahden lipun paketin. Kommentoithan sunnuntaihin 14.1.2018 mennessä. Lähetän liput sähköpostilla voittajalle ensi viikon alussa, eli muistathan lisätä sähköpostikenttään osoitteesi, joka näkyy vain minulle!

Pacific Explorations-1Pacific Explorations-2Pacific Explorations-3Pacific Explorations-4Pacific Explorations-5Pacific Explorations-6Pacific Explorations-7Pacific Explorations-8Pacific Explorations-9Pacific Explorations-10Pacific Explorations-12Pacific Explorations-13Pacific Explorations-14Pacific Explorations-15Pacific Explorations-16Pacific Explorations-18Pacific Explorations-19

10 thoughts on “Pacific Explorations

 1. Tälle vuodelle on haaveissa päästä jo suunnitellun ja varatun Pariisin matkan lisäks käymään jossain päin Thaimaata. Jos se ei toteudu niin Seattleen haluttais päästä takas:)

  Like

 2. Ihanaa, että olet palannut taas blogin pariin! Sun jutut on jo useamman vuoden ajan jaksaneet innostaa ja kiinnostaa, kuvista nyt puhumattakaan.
  Ja meikän matkahaaveisiin/plääneihin tälle vuodelle kuuluu ainakin uudelleen jenkkeihin lähtö (kävin siellä vuodenvaihteessa ensimmäistä kertaa ja huheijaa – oli kyllä todella jees uusi tuttavuus!), saksassa piipahtaminen ja muutenkin pitkästä aikaa euroopassa pyöriminen. Viime vuosina reissailu jäi täydelle stopille töiden takia, mutta tänä vuonna ajattelin korvata kaikki menetetyt reissut ja matkat ihan kunnolla. 🙂

  Like

 3. Tiedossa matkat Ranskaan ja Saksaan, haaveena kuitenkin päästä vuoden aikana myös takaisin Yhdysvaltoihin Oregoniin ❤

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s