SXNW

Maaliskuu on vasta alkanut ja kesälomamatka on jo varattu ja maksettu. Ehkä se kertoo jotakin innostuksen määrästä, jolla reissuun tällä kertaa lähdetään. Toinen syy on varmaankin se, että amerikkalaiset ovat retkeilyhulluja ja onnistuin tammikuun lopulla nappaamaan haluamillemme päiville viimeiset telttapaikat sekä Grand Canyonilta että Zionista. Toukokuussa lähdemme matkaan Kaliforniasta kohti New Mexicoa, Coloradoa, Utahia ja Wyomingia, josta tullaan Idahon ja Oregonin kautta takaisin. Eli vähän Southwestia ja vähän Pacific Nortwestia tiedossa. Näitä maisemia odotellessa!

March has only begun and we’ve already booked and paid for our summer vacation. Maybe that tells you something about the amount of excitement surrounding this trip. The other reason being, that Americans are crazy about the outdoors and at the end of January I managed to snag the last camping spots for the dates we wanted at both Grand Canyon and Zion. In May we will take off from California towards New Mexico, Colorado, Utah and Wyoming, from where we’ll come back through Idaho and Oregon. So a little bit of Southwest and a bit of the Pacific Northwest. Can’t wait for these views!

Grand Teton-5Bryce Canyon-13Yosemite Magic-63Island in the Sky-10UntitledIsland in the Sky-8Zion-116Delicate Arch-33Arches-28UntitledHorseshoe Bend-8Travertine Hot Springs-27John Day-15UntitledUntitledCape Royale-36

6 thoughts on “SXNW

    1. Mä odotan niiiiiiin että pääsen taas muutaman vuoden jälkeen takaisin. Kovin on ruuhkaista ainakin retkeilypuolella. Pitää olla aikaisin liikkeellä jos kesäkaudella mielii käymään! Suosittelen vahvasti!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s