Heyday

Mikään ei kaunista häntä kuin vapaa tie…

*Kaupallinen yhteistyö/Paid campaign Kalevala Koru

Olen viime vuosien ajan pyrkinyt elämään elämää sen mukaan että olisin mahdollisimman vapaa. Vapaa elämään ja matkustamaan omien mieltymysteni mukaan. Aina valmiina uusiin seikkailuihin. Kun minua pyydettiin Kalevala Korun kevään uuden Kukoistus-sarjan malliksi en vaan voinut kieltäytyä. Kukoistus-kampanjaan kiteytyi ajatus vapaasta tiestä ja uusista seikkailusta, ja koin sen heti omakseni. Kampanjakuvia otettiin Espanjassa tammikuun puolivälissä, jossa aurinko lämmitti ihanasti talven keskellä. 

In the past few years I’ve strived to live life so that I could be as free as possible. Free to live and travel according to my own penchants. Always ready for new adventures. When I was asked to model for the new spring collection ‘Heyday’ by Kalevala Jewelry, I just couldn’t turn it down. The Heyday campaign encompassed the thought of an open road and new adventures and I immediately fell for it. The visual material for the campaign was shot in Spain in mid-January, where the sun was warmly welcomed in the dead of winter. 

 

2 thoughts on “Heyday

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s