A New Home

selfie_Kea

Tervetuloa blogiini WordPressiin!

Liki 6 vuoden bloggaaminen on antanut minulle paljon. Näkemystä, ystäviä, tuhansia valokuvia ja mielin määrin matkoja. Bloggaaminen oli tervetullut muutos elämääni kun sen aloitin, mutta innostus on pikku hiljaa hiipunut. Elämä jatkuu, matkoja seuraa, unelmia tulee aina uusia, kamera laulaa ja aikaa on enemmän rakkailleni. Kiitos kaikille muistoista. Tiedätte varmasti ketä olette.

Kerta en enää säännöllisesti postaile, olen siirtänyt blogin arkistoineen Squarespacesta tänne WordPressiin. Domain päivittyy piakkoin perässä. Ehkä innostunkin vielä postaamaan viime kesän reissustamme tällä uudella alustalla!

 

Welcome to my blog here on WordPress!

Nearly 6 years of blogging has given me a lot. Insight, friends, thousands of photos and lots and lots of travel. It was a welcome change in my life when I first started out, but my passion has slowly faded. Life goes on, I will keep on traveling and pursuing my dreams, taking pictures and spending more time with my loved ones. Thanks to everyone for the memories. You know who you are.

From now on, since I’m not posting regularly anymore, I have moved the blog and its archives from Squarespace over here to WordPress. My domain will follow shortly. Maybe I’ll even get into posting from our trip last summer on this new site!

2 thoughts on “A New Home

  1. Onnea uuteen kotiin 🙂 Toivottavasti vielä bloggailet, juttusi ovat mielenkiintoisia enkä ole nähnyt yhdessäkään blogissa yhtä mahtavia valokuvia!

    Like

    1. Kiitos ihanasta kommentista Zella… nyt kun muokkailin blogia uudelle alustalle niin alkoi taas vähän kutkuttelemaan että josko sitä postaisi. Kuvia on liuta kesäreissulta, eli ehkä mä vielä innostunkin!

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s