Camping with Dog

Vanhojen kuvien selailu jatkuu. Löysin menneellä viikolla myös nämä helmet kesältä 2015. Olimme tuolloin 7 hengen tyttöporukalla telttailemassa Liesjärven kansallispuistossa kesäkuun alussa, ja mukana oli tietenkin myös koirani Java, jonka polvesta oli leikattu ristiside vain muutama kuukausi aikaisemmin. Hyvin se kuitenkin jaksoi mukana, ja viihdytti tietenkin koko porukkaa persoonallaan. Myöhemmin Javalta on leikattu toinenkin polvi, mutta sekään ei ole pidätellyt tätä tehopakkausta, jolle on kertynyt ikää jo yli kymmenen vuotta. Tarkkaa ikää en tiedä, sillä olen adoptoinut Javan löytökoirayhdistys Poverty’s Petsiltä Arizonan Phoenixistä, jossa löytökoirien kohtalot voivat olla poikkeuksellisen karuja, ilman lukuisten apua tarjoavien vapaaehtoisten hyvyyttä.

Java rakastaa telttailua, ja etenkin makuupussissa nukkumista. Sen löytää useimmiten ensimmäisenä teltasta vetämästä sikeitä hämärän laskeutuessa. Aamulla se on innokkaasti menossa uimaan ja metsään samoilemaan. Muutto Suomeen on ollut Javalle varsinainen onnenpotku, puhumattakaan elämästä yltäkylläisyydessä, vapaudesta ja luonnosta, josta harva Arizonan koira voisi ikinä haaveilla.

2 thoughts on “Camping with Dog

  1. Ihana Java!
    Mä en oo vielä “uskaltautunut” kokeilemaan telttailua koirien kanssa, kun omia on 6 😀
    Mielessä kyllä käynyt viime vuosina että jos ottais vain yhden tai kaks mukaan ja lähtis vaikka Suomen kansallispuistoja koluamaan.
    Pari koirista on kyllä nukkunut viime kesänä teltassa takapihalla, kun oli ne kamalat helteet etten pystyny enää nukkua sisällä niin otin osan koirista viereen. Siinä se ainakin sujui ihan hyvin…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s