Golden Hour at Bryce Canyon

“Watchin’ a stretch of road, miles of light explode
Driftin’ off a thing I’d never done before…
What does it mean to feel? Millions of dreams come real
A feelin’ in my soul I’d never felt before”

– from “Golden” by My Morning Jacket

Valo on yleensä otollisimmillaan valokuville auringonnousun ja -laskun aikaan. Useimmiten jopa ennen tai jälkeen. Kun luonnon valoon yhdistää vielä kirkkaan oranssit Bryce Canyonin kalliot syntyy jotain taianomaista. Näissä kuvissa oli niin paljon värejä, ettei niihin oikeastaan tarvinnut lisätä yhtään mitään. Eikä minulla ole näihin maisemiinkaan mitään lisättävää. Täällä riitti kävellä hiljaa katsellen kun luonto pisti parastaan, ja tuntea mitä elämä ja unohtumattomat matkat voikaan tuoda tullessaan. Yleensä minulla ei jää sukanvarteen paljoa säästöön, mutta säästöön muistin syövereihin jäävät ainakin nämä matkat, nämä paikat ja nämä muistot.

The light is usually most favorable for taking photos right around sunrise and sunset. Usually even before or after. When you combine amazing natural light with the bright orange cliffs of Bryce Canyon, it makes for something magical. These pictures had so many colors that I didn’t really have to add anything to them. And I don’t really have anything to add to this scenery either. Here it was enough to walk around watching as nature was putting on a show and to feel what life and unforgettable travels can bring. Usually I can’t really manage to save up much, but I will always keep these trips, these places and these memories safe in my mind.

Bryce Canyon-10Bryce Canyon-4Bryce Canyon-6Bryce Canyon-18Bryce Canyon-20Bryce Canyon-23Bryce Canyon-27Bryce Canyon-33Bryce Canyon-34Bryce Canyon-35Bryce Canyon-44Bryce Canyon-42Bryce Canyon-46Bryce Canyon-49Bryce Canyon-52Bryce Canyon-50Bryce Canyon-51 

4 thoughts on “Golden Hour at Bryce Canyon

  1. Nää Utahin ja Arizonan punaiset maisemat miellyttää mua kovasti! Just puhuttiin kotona, että noille seuduille pitäisi lähteä uudemman kerran, meiltä jäi niin paljon näkemättä kuten just Bryce Canyon Muistan vieläkin sen huuman tunteen kun saatiin Vegasista auto alle ja edessä oli eka roadtrip Jenkeissä. Jäi niin hyvät muistot kun ajettiin kohti Zionia ja Pagea. 🙂

    Like

    1. Mä NIIN tiedän tuon huuman tunteen. Kaikki on vielä edessä ja niin jännää… onneksi mulla on tänään enää tasan kaksi kuukautta seuraavaan lähtöön. ♥

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s