R & R

Vihdoin sain viime viikolla nauttia viikon mittaisesta lomasta. Lomaan mahtui paljon kaikenlaista. Kaupunkikierrosta, alennusmyyntejä, suosikkijäätelöäni, ystäviä, skeittausta, meksikolaisia kokkailuja, mökkeilyä, kirjan lukemista, saunomista, uintia, Javan kanssa hengailua, lenkkeilyä, kirppistelyä ja lopulta kaverini polttarit Hangossa viime viikonloppuna. Nyt on loma loppu tältä erää ja seuraava pätkä koittaa muutaman viikon päästä kun lennämme vihdoin kauan odotettuun Kaliforniaan. Kerrankin otin mökille kameran mukaan, joten tässä hieman Kesäsuomen kuvasaldoa. Ja tarkkasilmäiset bongaavat maisemakuvan Hangosta yllä vaihtuvasta bannerista.

I finally got to enjoy a weeklong vacay last week. My vacation was filled with lots of things. Touring the city, summer sales, my favorite ice cream, friends, skateboarding, Mexican cooking, going to the cottage, reading my book, sauna, swimming, hanging out with Java, running, going to the flea market and finally my friend’s bachelorette party last weekend in Hanko. I’m already back at work and will have the rest of my vacation time in a few weeks when we fly off to long awaited California. For once I brought my camera to the cottage, so here are some pics from summery Finland. And those with a sharp eye will also spot a scenic view from Hanko in the rotating banner above.

IMG_3530

Maisemat olivat henkeäsalpaavia pienestä sateesta ja pilvistä huolimatta. Java ei välittänyt sateesta kun kerran järveenkin pääsi.

The views were breathtaking despite some slight rain and clouds. Java didn’t mind the rain, since she got to swim in the lake.

IMG_3369IMG_3425IMG_3383

Minä samoilin niityllä, nautin kukista ja poimin jopa vadelmia tiheästä pusikosta.

I wandered in the meadow, enjoyed the flowers and even picked some raspberries in the bushes.

IMG_3367IMG_3418IMG_3351

Kävimme myös veneilemässä ja mato-onkimassa. Saalis ei ollut loppujen lopuksi suuri, mutta maittava. Ainakin karvaisen kaverini mielestä, joka pisti poskeensa kaikki perkausroiskeet.

We also went boating and fishing. Our catch wasn’t that great after all, but tasty. At least according to my furry friend who ate ALL of the left over fish guts.

IMG_3462IMG_3469IMG_3474

Olin ylpeä siitä kuinka hyvin Java käyttäytyi. Se juoksenteli vapaana metsässä ja uiskenteli reippaasti itsekseen. Ja tuli aina kutsuttaessa. Öisin nukuimme vierekkäin pienen pienessä sängyssä kukkalakanoiden alla.

I was proud of how well Java behaved. She wandered freely in the woods and swam eagerly by herself. And always came when called. At night we slept next to one another in a tiny bed under floral sheets.

IMG_3445IMG_3404

Pääsimme myös nauttimaan auringonpaisteesta laiturilla, jossa teimme pienimuotoista pedikyyriä. Java viihdytti meitä loikkimalla laiturilta veteen ja päivystämällä laiturin reunalla – kuten kuvasta näkyy.

We also got to enjoy some sunshine on the pier, where we did some gentle pedicuring. Java amused us with leaping off the pier into the water and with dangling off the pier – as seen here.

IMG_3508IMG_3526IMG_3505

Ehdottomasti kesän paras viikko. Nyt jaksaa taas puurtaa töissä muutaman viikon ennen reissua. Mitäs teidän loppukesään kuuluu? Oletteko jo valmiita syksyyn? Minusta tuntuu ensimmäistä kertaa ikinä että jään oikein kunnolla kaipaamaan kesää.

Definitely the best week of the summer. Now I have enough energy to work away for a few weeks before our trip. How about your summers? Are you ready for fall already? I think for the first time ever I’m really gonna miss summer.

 

2 thoughts on “R & R

  1. Kuulostaa ja näyttää rennolta! Lomaviikot ilman suurempia suunnitelmia on mahtavia. Lomaviikot suunnitelmien kanssa on myös mahtavia. Loma ylipäätänsä on mahtavaa. En kylläkään kykene edes ajatteleen, kuinka pitkällä mun seuraava viikon loma on…ens keväänä varmaan.

    Like

  2. Joo kun on lomasta vielä yli puolet jäljellä on helppo hymyillä… mutta kyllä se syksy on sitten aika rude awakening kun jenkeistä palaillaan. Onneks mulla taitaa olla vielä loppuvuodesta yks pitämätön lomaviikko. Taidan lähteä sillon äkkilähdöllä jonnekin lämpimään ekaa kertaa ikinä. Ja ei tästä 6 viikon kesälomasta voi valittaa. Kaikkea sitä on ehtiny, Lapinreissua myöten! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s