If you’re going to San Francisco…

IMG_8427

Jos San Francisco kohteli meitä hieman kaltoin viime syyskuussa, olen itsekin kohdellut sitä hieman epäreilusti, kun en aiemmin edes vikaissut näitä kuvia. Tovin tuntui siltä, että vierailumme oli yhtä harmaata massaa, mutta kun tänään ryhdyin käymään kuvia läpi tajusin, että näimme aika paljon kauniita juttuja niin lyhyessä ajassa. Mielikuvissani San Francisco on aina täynnä pastellivärejä, joten se on myös tyyli jota olen käyttänyt näissä kuvissa. Tämä on ensimmäinen monista postauksista sumuisesta kaupungista. Enjoy!
 

If San Fran treated us a bit unjustly last September, I as well have treated it quite unfairly, since I haven’t really even looked at these pics sooner. For a while there, our visit to this city seemed like just a gray blur, but as I today on my day off started going through all the pics, I realized that we saw quite many beautiful things in such a short amount of time. In my imagination San Francisco is always filled with pastel colors, so I’ve gone that way with these pictures too. This will be the first of many posts from Fog City. Enjoy!

IMG_8443

IMG_8474

IMG_8447

IMG_8511

IMG_8514

IMG_8523

IMG_8517

IMG_8531

IMG_8592

IMG_8588

IMG_8614

IMG_8664 

4 thoughts on “If you’re going to San Francisco…

 1. Ihana Kea! SF-fanina mää oon niin odotellut näitä kuvia ja sitä, että kai sulla nyt jotain positiivista sanottavaa löytyy siitäkin kaupungista. 🙂 Jee!!

  Like

  1. Jee! Joo ihan positiivinen fiilis on nyt kun kaikki lopulta järjesty oikein päin. Ainoa mikä enää harmittaa on se, etten päässy illalla vielä kuvaamaan lisää… Baker Beach ja Palace of Fine Arts olis ollu kiva nähdä. 🙂

   Ja lisää kuvia on tosiaan tulossa!

   Like

 2. Ah, sulla on blogi täynnä kerrassaan upeita kuvia. Näiden jälkeen odotetaan jälleen vähän enemmän toukokuista San Franciscoa… 🙂

  Laura / lauraletsgo.blogspot.fi

  Like

  1. Voi kiitos Laura! Samat sanat… kahlasin just sun blogia läpi pyhinä. Teillä näyttää olevan aivan upea matka meneillään!

   San Francisco ja koko USA:n länsirannikko on kyllä mun ehdottomia suosikkipaikkoja maailmassa… ♥

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s