Gold Panning

Tänään kohtasin jotain hyvin Alaskalaista aamulenkillä. Sheep Creekin rannalla istui Trapper-Dave huuhtomassa kultaa koiransa Buckin kanssa. Buck on muuten puoliksi karjalankarhukoira ja puoliksi husky. Legendan mukaan Dave on huuhtonut kultaa vuosien saatossa jo muutaman sadan tuhannen dollarin arvosta… voitteko kuvitella?!
Today I ran into something very Alaskan on our morning walk. Sitting on the beach at Sheep Creek was Trapper-Dave panning for gold with his dog Buck. Buck is actually half Karelian Bear Dog and half Husky. According to legend, Dave has already panned gold for a couple of hundred thousand dollars… can you imagine?!

IMG_3026

IMG_3021

IMG_3019

IMG_3027

IMG_3030
IMG_3032IMG_3044IMG_3050IMG_3042

IMG_3035

IMG_3045
IMG_3049IMG_3046IMG_3055IMG_3016

16 thoughts on “Gold Panning

 1. Tuo kuva, joka on otettu takaa päin miehestä ja koirasta on kyllä niin hieno ja läsnäoleva kuva kuin vain voi! Mukava seurata sun blogia aina välillä (oon houno seuraan jatkuvasti) ja tutustua Alaskaan!

  Like

  1. Kiitos Seija. Oli aikamoisen mielenkiintoinen tyyppi tuo Dave! Kiva, että seuraat aina silloin tällöin… täältä löytyy myöhemminkin arkisto! 🙂

   Like

 2. Ompas taas upeita kuvia ja ihana kohtaaminen! Ja täytyy sanoa, että mäkin tahtoisin laajiksen. Sopii niin hyvin matkailukuviin. Ja ompas upea koira, tykkään sekä huskyistä, että karjalan karhukoirista. 🙂

  Like

  1. Joo, mä luulen vaan että tuo ei ole Davelle enää pelkkä harrastus vaan ihan elinkeino… tuo hiekkaranta on vanhan kaivoksen jäämiä, eli sen takia varmaan löytyy enemmän kultaa kuin muualta. Ja tuo määrä mikä hänellä oli tuossa kuvassa on noin 50 dollarin arvoinen. 🙂

   Like

 3. Norjassa näkyy paljon tuollaisia merikarhun näköisiä ukkoja! Kyllä niistä näkyy jo naamasta vanhat seikkailut. Onkohan kyseinen herra joka päivä huuhtomassa kultaa?

  Like

  1. Hups, mulla on jääny vastaamatta sulle! Kyllä se Dave tuolla on lähes joka päivä, siinä harrastuksen ja ammatin rajamailla tuo homma hänelle lienee… tekee toki muutakin erähommaa!

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s