Saudade Rio

Viisi vuotta sitten tähän aikaan olin Brasiliassa. Kyseessä oli työmatka, mutta koska brasilialaiset kollegamme olivat niin ihanan avuliaita ja laiskoja tapaamistemme suhteen, sain viettää muutamia erittäin onnistuneita vapaapäiviä kierrellen paikallisia nähtävyyksiä kroatialaisen työkaverini kanssa. Reissussa olimme 2 viikkoa ja paljon tuli nähtyä ja koettua… Brasiliassa kaikki maistui ja näytti jotenkin paremmalta ja siitä tuli kertaheitolla suosikkipaikkojani. Matka alkoi Riosta, johon lensin sillä pahamaineisella Air Francen reitillä Pariisin kautta, joka siis kerran muutamaa vuotta myöhemmin tipahti taivaalta Atlantin uumeniin. Riosta matka jatkui vielä muutamaan muuhun kohteeseen Brasiliassa, mutta niistä lisää myöhemmin. Nyt Rion lämpimiin tunnelmiin…

Five years ago at this time I was in Brazil. It was a business trip, but since our Brazilian counterparts were so wonderfully helpful and lazy about our meetings, I got the chance to spend a few very successful days off, meandering about the local sights with my Croatian colleague. We traveled around for 2 weeks and got to see and experience many things… In Brazil everything tasted and looked better and it immediately became one of my favorite places ever. The trip began in Rio, where I arrived with that ominous Air France route through Paris, which then fell from the sky into the Atlantic abyss a few years later. From Rio the trip continued on to a couple other destinations elsewhere in Brazil, but more about them later. Now to the warm vibes of Rio…

Rio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de JaneiroRio de Janeiro 

7 thoughts on “Saudade Rio

  1. Ojoijoi mitä kuvia! :3 Tosi hienoja!Miten sun blogia pystyy seuraamaan? Siis kun tuolla ei oo sitä Seuraajat-kohtaa : o Mut laitan blogis nyt kirjanmerkkeihin ja jään seurailemaan!

    Like

  2. Kiitos paljon!Ite käytän Bloglovinia, eli kopioit vaan url:in sinne, kuten myös Bloggerissa. Mut lisäsin nyt tonne alas sen Seuraajat-widgetin! 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s