Beotiful Beograd

Tämä on roikkunut luonnoksissa jo pitkään. Lupasin joskus Marinellalle kuvia Belgradista ja täältä vihdoin pesee. Matkustin Belgradiin junalla Timișoarasta, Romaniasta ja jo matka itsessään oli jännittävä. Junassa englantilaista ystävääni osoitettiin aseella kun hän piti jalkojaan penkillä ja rajan ylitys oli yksi kuumottavimpia tilanteita ikinä. Onneksi meitä ei sentään heitetty junasta ulos, vaan pääsimme lopulta turvallisesti perille. Täytyy tosin huomioida että vuosi oli tuolloin 2005 ja moni asia on varmasti sen jälkeen muuttunut. Pitäisi vaan lähteä uudestaan käymään.

This has been in my drafts for a long time. I once promised Marinella pics from Belgrade and finally here they are. I traveled to Belgrade by train from Timișoara, Romania and the trip itself was exciting. On the train my English friend got a gun pointed at her for keeping her feet on the seat and crossing the border was one of the most nerve-racking experiences ever. Fortunately we didn’t get kicked off the train and made it there safe and sound. I must note that this was back in 2005 and a lot of things have probably changed since then. I should go back for another visit.

JugoslavijaGood advertisementAstoriaHotel MoskvaSerbian RenovationWeight of the WorldPurpleHot dayLeaning backPortal 

2 thoughts on “Beotiful Beograd

  1. Tosi mielenkiintoinen postaus! Mää kävin viime toukokuussa Belgradissa ihan pikaisesti, mutta rakastuin kaupunkiin täysillä. Ja nyt meni junamatka ja rajanylitykset tosi kivuttomasti, ja varmasti tositosi moni muukin asia on muuttunut.Ihana että jaksat kertoilla myös noista vanhemmista reissuista!

    Like

  2. pakko välillä kaivella arkistoja, kerta niitä kuvia ei oo missään oikein tullu näytettyä… ;)ja varmasti on muuttunu. pitäis lähtee Romaniaankin pitkästä aikaa, mut tuntuu siltä et mun matkakohteet valikoituu nykyään sen mukaan missä voin majoittua ilmaseks jonkun tutun luona. ja kaikki parhaat tutut asuu jossain päin Jenkkejä. 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s