Year in the Kingdom

I’d give back every night bird’s song
I’d give back every lay in the dawn
I’d give back my singing voice…
…for one more day in the kingdom

— “Year in the Kingdom” by J. Tillman

Viime aikoina olen kaivannut hiljaisuutta ja metsien ja meren rauhaa. Ja mieleni palailee edelleen tähän paikkaan Lofooteilla, jossa vietimme muutaman yön tässä Hauklandin valtakunnassa. Nämä kuvat on otettu keskellä yötä. Valossa joka oli jotain auringonlaskun ja auringonnousun väliltä. Niin rauhoittavaa ja rentouttavaa. Vietin tunteja tällä rannalla lukien kirjaani, vain rentoutuen ja antaen mieleni levätä. Tämä on onnen paikkani tällä hetkellä, onnenkappaleeni kera. Kuunnelkaapa.

Lately I’ve been craving silence and the solace of the woods and the ocean. And my mind still lingers in this place in Lofoten, where we spent a few nights in this kingdom called Haukland. These photos were taken in the middle of the night. In light that was somewhere in between a sunset and a sunrise. So peaceful and so soothing. I spent hours reading my book on this beach, just relaxing and letting my mind drift away. This is my happy place right now, accompanied by my happy song. Give it a listen.

10 thoughts on “Year in the Kingdom

 1. Hei! Mistä noi viltit/vilttitakkijutut on? Muistan, että oot joskus maininnut ihan postauksessa, mut en kuollaksenikaan löydä sitä ja ne on i-h-a-n-i-a!

  Like

  1. Viltti on Pendletonin Saddle Blanket ja ihan niiden omasta myymälästä Jenkeistä oon ostanu. Suomesta jokseenkin haasteellista ostaa. Roomage myy jotakin Pendletonia mutta aika sikahintaan ja valikoima nyt on mitä on. 🙂

   Like

 2. Uskomattoman kaunista. Ihan mieletöntä, että nää on otettu keskellä yötä. Ehkä tässä pitää alkaa suunnittelemaan reissua pohjoiseen ensi kesälle, jos sillon sitten olis jotain oikeita kesälomia 🙂

  Like

  1. Sanos muuta! Pohjoisen valo on vain jotain sanoinkuvaamattoman kaunista näin kesällä… sitä kun riittää! Suosittelen kyllä just kesäkohteeksi 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s