Travertine Hot Springs

Reissumme henkeen kuuluivat vahvasti uiminen ja kuumat lähteet. Fiksuna tyttönä en kuitenkaan muistanut pakata ennakkoon biksuja mukaan, vaan kävimme heti matkan ensimmäisenä päivänä Alaskassa ostamassa halvat bikinit. Onneksi niille kuitenkin löytyi matkan mittaan käyttöä. Yksi pakollisista stopeista oli Bridgeportin Travertine Hot Springs, joka osui sattumalta samalle päivälle Tahoen uintiretken kanssa. Tahoen vuoristoilmaan ja kylmään veteen verrattuna Travertine olikin jotain ihan muuta. Keli oli paahtava ja vesi myös. Eri altaissa oli eri lämpöistä vettä ja kesti hetken että löysin itselleni niistä sen mukavimman.

Our trip last summer was defined by swimming and hot springs. Smart as I am, I had forgotten to pack my bikini, so during our first day in Alaska I had to get a cheap bikini to make do. Fortunately I got good use out of itduring our month-long trip. One of our must-see destinations was Travertine Hot Springs in Bridgeport, which happend to align up on the same day as our swim in Tahoe. Compared to the mountain air and cool waters of Tahoe, Travertine was something else. The weather was scorching and the water as well. The pools had water of various temps and I struggled to find the one I liked best.

Travertine Hot Springs-24Travertine Hot Springs-1

Vaikka olimme itse varsinaisia siveyden perikuvia biksuissamme, ilmestyi loppuvaiheessa paikalle myös tyyppejä jotka menivät muina miehinä munasillaan veteen. Se jos onkin Yhdysvalloissa vallan kummallista, koska vaikka siellä muuten ollaan niin kovin häveliäitä, on muutamilla kuumilla lähteillä käydessäni alastomuus ollut hyvinkin tavallista ja jopa suotavaa.

Even if we were very prim and proper, dressed in our bikinis, at the end of our bathing some dudes did appear, who got into the pools butt naked. That is something I find extremely peculiar in the United States, because even if people are otherwise quite prude, some of the hot springs I’ve visited have actually been packed with naked people and it’s been more of a norm.

Travertine Hot Springs-21Travertine Hot Springs-6Travertine Hot Springs-4Travertine Hot Springs-8Travertine Hot Springs-9Travertine Hot Springs-12Travertine Hot Springs-15Travertine Hot Springs-17Travertine Hot Springs-25Travertine Hot Springs-27Travertine Hot Springs-28

Virkistäväksi tätä kylpyä ei voinut kutsua, mutta jälkikäteen olo oli mukavan raukea. Päätimme illan vierailemalla läheisellä Mono Lakella, ja siitä tuleekin postaus seuraavaksi!

You couldn’t really call this a refreshing bath, but afterwards I felt very relaxed and calm. We ended our evening by visiting the nearby Mono Lake, and that’s coming up next.

One thought on “Travertine Hot Springs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s