Butterflies

Our hearts are free
So tell me what’s wrong with the feeling
I’m a flower, you’re my bee
It’s much older than you and me
I’m in love, I’m alive
I belong to the stars and sky

“Real Love Baby” by Father John Misty

Tätä lukiessanne minä olen jo lentokoneessa kohti tosirakkauttani Alaskaa ja kaikkia niitä ihmisiä joita olen taas kaivannut. Kesäsuunnitelmat toisessa kodissani pitävät sisällään luontoa, telttailua, veneilyä ja uusia seikkailuita rakkaiden ihmisten kanssa. Näiden kesäisten kuvien myötä haluan toivottaa teillekin ihanaa kesää. Matkaani voi seurata instagramissa @keamar.

As you are reading this, I am already on an airplane towards my true love Alaska and all the people I’ve missed once again. My summer plans in my other home include nature, camping, boating and new adventures with the people I love. With these summery images I would like to wish you all a wonderful summer. You can follow my trip on instagram @keamar.

Butterflies-10Butterflies-2Butterflies-6Butterflies-4Butterflies-7Butterflies-12Butterflies-8 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s